Wat is entertainment?

Wanneer mensen het begrip entertainment horen, denken veel mensen aan een optreden. Bijvoorbeeld zingende artiesten of een feestelijke band. Echter, het begrip entertainment is een stuk breder. Entertainment zal er voor zorgen dat zaken in de gedachten van mensen blijven hangen. Entertainment zal voor emotie zorgen. Emotie blijft in je hersenen hangen. Entertainment kan worden omgeschreven als het vermaken van gasten van een hoger niveau. Al heel lang is er entertainment. In de middeleeuwen waren er immers reizigers die zich voordeden als vermakers van de mensen. Ze kwamen dan de poorten van een stad binnen en probeerden zoveel mogelijk mensen bijeen te brengen.

Deze mensen probeerden ze vervolgens te vermaken met verhalen of kunsten. Tegenwoordig is entertainment heel breed. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een musicals, een playbackshow en zelfs een zeskamp. Wanneer je op zoek bent naar een vorm van entertainment, is het mogelijk om dit heel breed te trekken. Niet ieder mens schaart entertainment onder hetzelfde. Welke vorm van entertainment je zelf leuk vindt, is helemaal persoonsgebonden. Misschien ga je wel graag naar een festival toe terwijl je vriend liever naar de film gaat. Entertainment is vaak wel gericht op een groot publiek. Daarom vallen grote evenementen ook onder het kopje entertainment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>